We love Amsterdam – the making of

” We love Amsterdam” , 200x90x4cm.

In opdracht van Dennis & Niels. Komt te hangen in een heel mooi appartement in de Pijp in…. natuurlijk Amsterdam! De bootjes worden misschien nog een ander kleurtje, maar verder is ie af! Dennis en Niels hebben zelf de maat gekozen van het schilderij. Ze wilden de grachten, lekker grof geschilderd, in zelfgekozen kleuren. Ik liet het doek op maat maken. Daarna heb ik het doek 2x meegesleept naar schilderles, waar ik de grove lijnen op het doek zette (foto 1 en 2). Daarna ging hij mee naar huis en ben ik aan de slag gegaan met acryl, goudverf, krijt, een spuitbus en houtskool. Ik appte Dennis elke week/2 weken een foto van de voortgang zodat hij het een beetje kon volgen. Na een weekendje doorpakken is hij nu af! Er zitten wat ” persoonlijke elementen”  in verwerkt, zoals 2 hartjes, 3 Amsterdamse kruisjes, een rode fiets en zelfs een hoertje. Over een paar dagen komen ze hem halen. En ik weer door met het volgende doek 🙂

image1image2image3image4image1-2