Sissies

logo de SissiesOp een maandagavond in juni 2012 schilderde ik bij schilderles een man en een vrouw in Picasso stijl. De dag erna wist ik precies wat ik wilde maken; twee van die Picasso vrouwtjes als zijnde 2 vriendinnen op een groot doek. Maar dan wel in mijn eigen stijl. Ze waren super gaaf geworden en mijn moeder grapte dat het net twee hoertjes leken. Wegens de vele positieve reacties maakte ik nog meer hoertjes in allerlei verschillende kleuren en met verschillende thema’s. De hoertjes werden een hit en zodoende begon ik in de zomer van 2015 met sleutelhangers, setjes ansichtkaarten en katoenen tasjes. Wat was ik trots, want ook dat werd een succes!

In het voorjaar van 2016 heb ik samen met mijn zus Viola de lijn met producten uitgebreid en op 8 juli 2016 ging de webwinkel open. Een echte zussen/Sissie productie dus! Daarom kregen de hoertjes ook een nieuwe naam; de Sissies!

We hebben nu in de webshop een hele lijn met supergave producten te koop die allemaal van topkwaliteit zijn. Originele en unieke producten die ideaal zijn om kado te geven. En last but not least is alles handig in het gebruik! Check it out!

Hannekes Boom
Irene&Claudia met Sissies tasje
Setje ansichtkaarten
Onthulling
Tante Mar en mijn moeder met hun tassenhanger!
Sisters
12202012_10153742759636670_989987972_n
Babs Hoertjes
IMG_0526
Big hair don't care
Slot Zeist 10
Hoertjes on the move
my love
Sissies telefoonhoesje
head quarters
Milou
Serviestotaal
Sissies Tumblerglas
Robin met aansteker
kunstmarkt Spaarndam
Sessie bij Jose
Claudia
Proost
Pink Sissies
Kunstmarkt Spaarndam
Irene met de eerste sleutelhanger
Oranje Boven
glas van Laurens
Rotterdam
image1
hoer 1
Herengracht
Jo&Joy
Ron met de glazen
Sissies katoenen tasje # 2
Sissies mok
tasjes