Panorama bloemenschilderij voor Yvonne – zie hier the making of!

Yvonne had bij haar vriendin Suzanne een bloemenschilderij van mij gezien en wilde er zelf graag ook één! Maar dan wel in een andere maat. 180x80cm zou mooi staan boven de bank. Ze was op het idee gekomen voor deze maat toen ze deze foto had gezien:

Yvonne wilde graag deze maat, maar dan met een bloemenveld met zelfgekozen kleuren. Mijn ervaring is altijd dat een schilderij op de muur vaak kleiner uit valt dan dat je in eerste instantie zou denken. 180x80cm klinkt “groot”, maar als het aan de muur hangt dan zie je dat het juist een prima maat is. Dit geef ik mijn opdrachtgevers ook altijd mee bij de keuze voor de maat voor een schilderij. Nadat ik wat foto’s van Yvonne’s interieur had ontvangen, ging ik aan de slag en stuurde ik haar steeds update foto’s zodat ze het proces kon volgen:

    

Gisteren kwam Yvonne samen met Suzanne naar mijn atelier om het schilderij in het echt te bekijken, want dat is toch altijd anders dan op een foto. Ze was helemaal tevreden, dus het schilderij ging mee naar huis. De roze bloemen matchen met de kussentjes op haar bank. En het taupe komt terug in de kleur van de bank. Samen hebben we bekeken welk ophangsysteem het beste gebruikt kon worden én een naam bedacht voor het schilderij. Het heeft de naam “In ’t Veld” gekregen, hetzelfde als Yvonne’s achternaam. Zo is het echt een persoonlijk schilderij geworden dat een mooie plaats krijgt in Rijswijk!

Wil je ook een op maat gemaakt schilderij, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via claudia@claudiaschmit.nl .