Over mij

Ik werk als kunstenaar vanuit zowel Den Haag als Rhodos. Ik maak schilderijen van landschappen en bloemenvelden. Er zijn geregeld exposities van mijn werk in Nederland, o.a. in galeries. Ik schilder zowel vrij werk als schilderijen in opdracht. 

In Den Haag ben ik geboren en opgegroeid. In 2010 ben ik begonnen met schilderen en sindsdien heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Soms uit een mooie foto uit de natuur, dan weer uit iets dat ik heb gezien tijdens één van mijn reizen of gewoon uit mijn fantasie. Het meest bijzondere aan het maken van schilderijen vind ik het proces hoe het schilderij tot stand komt. Van tevoren weet ik niet precies hoe het eruit komt te zien en dat is altijd weer een inspirerend proces; ieder schilderij is een verrassing. 

Ik ben autodidact en werk met acrylverf op katoenen doeken. Mijn werk hangt inmiddels in meerdere landen. Inspiratiebronnen zijn voor mij Vincent van Gogh en Pablo Picasso. Ik heb in Amsterdam les gehad van Clare van Stolk, Vincent van Oss en Marjan Lahnstein. Op Rhodos van Stella Matala.