Nieuw schilderij in de Mondriaan serie: Gein!

De afgelopen weken heb ik gewerkt aan een landschapje uit Gein, geïnspireerd op een tekening van een landschap van Mondriaan. Het doek is 120x80cm, het heet “Dansende bomen” en is te koop via de webshop. Ik vind het zo gaaf om een foto of een tekening van een mooi landschap te vertalen naar een mooi schilderij in mijn stijl! Ik maakte 2x eerder een schilderij n.a.v. een tekening of een aquarel van Mondriaan en ik ben van plan er nog meer te gaan maken! Hierbij laat ik jullie graag enkele voorbeelden zien:

  

  

In de polder, 80x60cm, te koop in de webshop.

 

The Blues, 70x50cm, verkocht.

Enkele andere landschapjes die ik heb geschilderd, geïnspireerd op foto’s of zelf bedacht:

 

 

Toscane, 120x80cm, verkocht.

 

Friesland, 122x76cm, te koop in the webshop

 

‘s-Graveland Happiness, 215x65cm, verkocht.

De Alchemist, 122x76cm, verkocht.

Indian Summer, 122x76cm, verkocht.

Nieuw Zeeland, 122x76cm, te koop via de webshop.