New Orleans voor Jeroen – het verhaal erachter

Jeroen is vorig jaar een paar maanden naar Amerika geweest om daar te studeren. Hij wilde graag een aandenken aan zijn leuke tijd daar en mailde mij een foto van een straat in New Orleans, Canal Street om precies te zijn. Ik mocht er mijn eigen versie van maken en Jeroen gaf mij volledig de vrije hand! Hij had al wat schilderijen van mij gezien en wist min of meer wat hij kon verwachten. Hij wilde tijdens het proces van het maken van dit schilderij geen enkele update van het proces, dus het was een grote verassing toen ik het schilderij afgelopen zondag onthulde! Dit schilderij was nogal een bevalling omdat al het perspectief moest kloppen, dus ik heb er even op zitten zwoegen! Maar zowel Jeroen als ik zijn heel blij met het eindresultaat! Het schilderij is geschilderd in de kleuren van zijn interieur. Zie hier hoe dit schilderij tot stand is gekomen:

Foto van Jeroen

De foto van Jeroen…

Het begin

Het begin…

Work in progress...

Work in progress…

En door...

En door…

Bijna klaar...

Bijna klaar…

New Orleans

New Orleans!