Nieuw schilderij: Fields of gold

Een kleurrijk bloemenschilderij! Vier bloemenschilderijen heb ik tot nu toe gemaakt en op allemaal heb ik zoveel positieve reacties ontvangen! Zelfs van mannen, want ik dacht dat het echt een vrouwenschilderij was. Daarom ga ik de komende tijd meer bloemenschilderijen maken in allerlei kleurstellingen. Want ik vind deze schilderijen ook helemaal te gek om te maken! Ik heb hem Fields of Gold genoemd naar het prachtige nummer van Eva Cassidy. Het werd gedraaid tijdens de allereerste uitvaart die ik zelf begeleide in de tijd dat ik nog als uitvaartconsulent werkte. Omdat er ook gouden lijnen in het schilderij zijn verwerkt, moest ik gelijk denken aan Fields of Gold. Een vrolijk schilderij van 120x100x3cm, zijkanten meegeschilderd 🙂 Dit schilderij is niet meer te koop, maar ik maak regelmatig andere bloemenschilderijen én bloemenschilderijen in opdracht.

Fields of Gold