Reviews

Dit bericht wordt niet getoond. Neem contact op met de beheerders.

 
 
 
 
 
Dit bericht wordt niet getoond. Neem contact op met de beheerders.
Petra & Wim Petra & Wim schreef op 13 juni 2017 om 16:54:
Heel erg bedankt voor het prachtige bloemenschilderij, dat nu een echte blikvanger is in onze woonkamer! Bijzonder om zo'n uniek werk aan de muur te hebben. Na een restyling van onze woonkamer (fris kleurtje op de muren, nieuwe banken, fauteuils en gordijnen), gingen we op zoek naar iets moois voor aan de muur. Toen we op jouw site belandden, wisten we direct dat we een werk van jou wilden. Jouw schilderijen spraken ons direct aan, niet alleen de vrolijke bloemenvelden, maar ook de mooie landschappen. We vroegen je om iets speciaal voor ons te maken, afgestemd op onze voorkeuren en de kleuren in ons huis. Vier weken geleden zijn we bij je thuis geweest om onze wensen door te spreken. Je nam de tijd en adviseerde ons om vooral niet te kiezen voor een te kleine maat. In de weken die daarop volgden, ontvingen we om de zoveel dagen een foto van het schilderij in wording. Heel leuk om zo de voortgang te kunnen volgen! Toen was het schilderij af en bleek het nog mooier dan op de foto. Toen we het schilderij kwamen ophalen heb je ons het een en ander verteld over de gebruikte technieken en materialen. We wensen je veel succes verder met je schilderijen, exposities en Sissies-artikelen!
Claire Bommeljรฉ Claire Bommeljรฉ schreef op 12 juni 2017 om 18:37:
Een jaar geleden zijn wij verhuisd naar een heerlijk nieuw groot huis. De muren waren nog leeg en de moeder van Claudia, een oud-collega, attendeerde mij op het werk van Claudia. Zo kwam ik uit op het schilderij 'Toscane' ter inspiratie en koos zelf een foto van het landschap uit in de buurt van ons nieuwe huis waarmee Claudia aan de slag ging. Claudia kon ons erg goed adviseren over de maat en de invulling van ons schilderij en gaf gedurende de opdracht regelmatig informatie over de voortgang van het doek, middels foto's en video's....erg leuk! De communicatie is erg prettig en vlot. We zijn heel blij met het eindresultaat en het heeft een mooie plek gekregen in onze woonkamer.
Cristel en Evert de Graaf Cristel en Evert de Graaf schreef op 19 april 2017 om 18:55:
Vandaag precies een jaar geleden kregen Evert en ik het prachtige kleurrijke schilderij 'Italiaanse huisjes' van Claudia cadeau. Een heel bijzonder en persoonlijk trouwcadeau voor onze Italiaanse bruiloft afgelopen zomer. Het schilderij hangt in onze eetkamer en we kijken er dagelijks met veel plezier naar. Zo begeven we ons toch nog dagelijks in het mooie Italiรซ ๐Ÿ™‚ Dank lieve Clau voor dit bijzondere cadeau!
Laurens Laurens schreef op 29 maart 2017 om 13:56:
Ik ken Claudia alweer elf jaar. Als 'crazy reisleiders' van Sunweb/GoGo leerden we elkaar kennen. Tot mijn grote verrassing ging Claudia in de jaren die volgden meer en meer richten op haar passie: kunst. Ik vind dat het woord 'schilderen' geen recht doet aan wat Claudia maakt. In 2014 kocht ik tijdens een expositie op Slot Zeist een bestaand tweeluik: De Chicks. Deze twee chicks kregen een mooie plek in mijn huis. Toen ik in 2015 de liefde van mijn leven tegenkwam, wilde ik niet zomaar een foto van ons twee aan de muur; ik wilde een interpretatie van onze liefde door Claudia in dezelfde stijl als de Sissies. Zo werden de eerste mannelijke Sissies geboren: mijn vriend en ik door de ogen van mijn vriendin Claudia. Bijna twee jaar prijkt dit prachtige schilderij (te vinden onder de naam K&L) bij ons aan de muur. Inderdaad: bij 'ons', want afgelopen zomer zijn we gaan samenwonen. Daarin zagen mijn lief en ik een mooie reden om bij Claudia nog een opdracht in te dienen: we wilden de Sissies op een groot doek (180X55) boven onze kast hebben hangen. 'Sissies Lost In Doetinchem' werd geboren. In het najaar van 2016 hebben we dit prachtige schilderij bij Claudia opgehaald in Amsterdam, waarmee inmiddels vier kunstwerken van Claudia aan onze muur zijn komen te hangen. Oordeel zelf: dit is toch prachtig!
Viola Viola schreef op 7 maart 2017 om 21:35:
Ik ben erg blij met het schilderij dat Claudia speciaal voor mij heeft geschilderd. Het schilderij heet Mademoiselles en heeft een mooi plekje in mijn huis. Ik had aan Claudia de kleuren en de gewenste style doorgegeven en verder mocht zij mij verrassen en haar creativiteit de vrije loop laten gaan. Toen ik het zag was ik meteen in love! En nu nog steeds! Bedankt Claudia!!
Eline Eline schreef op 7 maart 2017 om 19:25:
Met geld dat we voor onze bruiloft hadden gekregen wilden we graag een schilderij aanschaffen. We hebben eerst tussen het bestaande werk van Claudia gekeken, maar toen vertelde ze dat ze ook speciaal iets voor ons kon maken, naar onze wensen. Dat sprak ons erg aan. Nadat we hadden besproken wat we wilden en welke kleuren ons aanspreken is ze aan de slag gegaan. Het is toch spannend om af te wachten hoe het wordt, we waren dan ook erg nieuwsgierig. We konden nog een keer in het atelier komen om te zien hoe het werd. We zijn heel blij met het eindresultaat en het heeft een mooie plek gekregen in onze woonkamer.
Jeroen Jeroen schreef op 6 maart 2017 om 10:21:
Claudia heeft voor mij een schilderij gemaakt op basis van een foto die ik heb aangeleverd. Het ging om een foto die ik tijdens een lange reis heb gemaakt en wilde hier graag een mooi schilderij van. In overleg hebben we hier een plan voor gemaakt en is Claudia aan de slag gegaan. Claudia gaat secuur te werk en alle contact en communicatie rondom het werk verliep goed. Toen ik het schilderij te zien kreeg overtrof het mijn verwachtingen en het heeft hier nu een mooie plek aan de muur! 😄
Sabine Sabine schreef op 5 maart 2017 om 14:25:
In november 2013 kocht ik mijn huidige woning, een nieuwe start die wel wat vrolijks kon gebruiken. In mijn zoektocht naar een passend schilderij viel mijn blik al snel op bloemenvelden in warme frisse tinten. Toch, vond ik het iets missen. Geen persoonlijke touch, geen emotionele waarde. De oplossing lag dichtbij. Claudia had wel eens schilderijen laten zien en ik was benieuwd of zij niet in opdracht iets voor mij kon maken. Een persoonlijke intake over wat het schilderij moest uitstralen en een paar geheimpjes erin verwerkt resulteerde in het prachtige Floral Happiness, waar ik nu iedere dag van geniet. Een aanrader! Claudia weet je persoonlijke wensen perfect naar een schilderij te vertalen met een verhaal van waarde. Doen dus!
Wilko Wilko schreef op 13 februari 2017 om 10:51:
Wat een geweldig concept en wat een leuke hebbedingetjes!!! Het past in elk interieur en je wordt er erg vrolijk van, niet alleen van de Sissies maar ook van de grachten, de bloemen en de vissen ..... Topkunstenares. Wilko
Elly Elly schreef op 8 februari 2017 om 16:21:
We hebben de kleine kopjes van de sissies in de kast staan en ze worden elke dag gebruikt! precies de goede maat en ze blijven heel erg mooi. Ook de theeglazen zijn prachtig. We hebben al heel veel kopjes cadeau gedaan, prachtig origineel geschenk