FAQ

  1.  Wat zijn de verzendkosten?

Pakketjes met servies worden verzonden via UPS voor €3,95. Nadat je de producten hebt besteld via deze website, krijg je binnen 2 dagen een e-mail van UPS met info waar en wanneer je pakketje klaar ligt bij het UPS punt bij jou in de buurt.

Indien je een product (of producten) besteld dat door de brievenbus past, betaal je €2,95. Je product(en) worden dan verzonden met de “gewone” post.

Schilderijen worden met Post NL verzonden met verzekerservice voor €24,95. Zo ben je er zeker van dat er niets kan gebeuren met het schilderij.

Bovenstaande prijzen gelden voor verzendingen binnen Nederland. Voor de verzendkosten  van post en pakketjes naar het buitenland, stuur een e-mail naar claudia@claudiaschmit.nl.

  1. Wat is de levertijd?

Doorgaans heb je je producten binnen een week in huis. Alleen als je een telefoonhoesje hebt besteld dan kan het een paar dagen langer duren, omdat deze op maat worden gemaakt. Mocht een product onverhoopt uitverkocht zijn dan informeren we je z.s.m. over de levertijd.

  1. Hoe kan ik retourneren?

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de producten. Verstuur het pakket inclusief de pakbon die bij je bestelling zat naar het volgende adres:

Claudia Schmit Schilderijen
Acaciastraat 161
2565 JZ Den Haag

De kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor de koper. Wanneer we de retourzending ontvangen, sturen we een e-mail ter bevestiging en betalen we het bedrag van de producten binnen 14 dagen terug.

  1. Heb je je bestelling niet naar tevredenheid ontvangen?

Neem dan z.s.m. contact met ons op via claudia@claudiaschmit.nl. We beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

  1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kan bij ons betalen met Ideal, Visa, Mastercard en PayPal. Let op, je kunt alleen met je credit card betalen als je een PayPal account hebt.