Expositie Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam

Van 1 oktober tot en met 25 februari exposeer ik in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam! Het Sissies servies zal ook tentoongesteld worden, super gaaf! Daar ben ik echt heel trots op. Dit ziekenhuis is voor veel mensen een nare plek, ik ben er zelf ook geopereerd. Maar toen ik er laatst weer kwam om te bekijken waar mijn schilderijen mochten hangen, zag ik dat er veel verbouwd is en dat het echt heel mooi is geworden! Er hangt ook veel kunst. Samen met Frans van de kunstcommissie heb ik vandaag de wachtruimten nogmaals bekeken waar straks o.a. de Sissies komen te hangen. Er mag een schilderij in de centrale hal en in diezelfde centrale hal komt de vitrine vol te staan met het Sissies servies. Hoe leuk is dat?! Can’t wait…!!

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis