7 nieuwe schilderijen en hoertjes worden sissies!

Zeven nieuwe schilderijen!

Dutchies (80x100cm), Viva Hollandia (80x100cm) ook supergaaf om als tweeluik!
Oranje Boven (100x80cm) en De Hoertjes #2 (100x80cm)
Big hair don’t care (80x100cm) en Proost (80x100cm) ook super als tweeluik.
Happy Valentine (70x100cm)

Ook hebben de hoertjes een nieuwe naam gekregen, de sissies! Dit omdat ik, als ik in de toekomst wil gaan samenwerken met merken, de naam Sissies toch wat beter is…. Bovendien kun je met de naam hoertjes ook niet gemakkelijk adverteren en verwijst de naam Sissies naar mijn zus en mij, we hebben samen de lijn met spullen ontworpen. Sissies klinkt nog steeds lekker pittig dus bij deze….. welkom Sissies! 😀

DutchiesViva Hollandia

aansteker hoerBejeweled

hoer 4hoer 3

Happy Valentine

Te koop via mijn webshop!